Вересень 2012

Знову дзвоник веселий лунає!

Відлетіло літечко! І двері відчинив первісток осені - вересень. З ним задзвеніли гучні дзвінкі, скликаючи школярів до школи. А ще перший місяць осені розпочинає новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги - дороги до знань. Сьогодні до нашої шкільної родини ми приймаємо першокласників: Білоус Юлія, Носаченко Дарину, Білобородова Володимира, Роскошну Олену, Черниха Дмитра. У шкільну країну знань маленьких першокласників поведе чудовий, добрий педагог Пузир Олена В’ячеславівна. Новий навчальний рік розпочався. Нехай він для всіх буде щасливим, принесе успіхи, радість.


Швидше! вище! Сильніше! (олімпійський тиждень у школі)

З 10 по 14 вересня в нашій школі був проведений Олімпійський тиждень та олімпійський урок. Розпочався тиждень урочистим відкриттям. Директор школи Макушина О.І. привітала учасників з початком Олімпійського тижня, побажала "в здоровому тілі - здорового духу", спортивних рекордів. Відбулися змагання між учнями 1-4 класів. 12 вересня був проведений Олімпійський урок у 3 та 6 класах та змагання серед учнів 5-8 класів. Учні 9-11 класів змагалися в естафетах, олімпійських вікторинах та олімпійських міні-турнірах. Найактивнішими учасниками були: Лісниченко М. (11 клас), Чорноморець М. (10 клас), Вакуленко С. (9 клас), Ткаченко І. (9 клас). Завершився Олімпійський тиждень лінійкою, на якій були підведені підсумки та нагороджені переможці.


17 вересня - День визволення

Традиційно в школі проходить свято - День визволення села Новоолександрівка від німецько-фашистських загарбників. Відбуваються уроки мужності, зустрічі з ветеранами, проводиться виставка листівок-плакатів, конкурс квіткових композицій. День почався урочистою лінійкою біля Меморіалу слави. Яскраві, змістовні, оригінальні композиції з осінніх квітів представили учні школи на конкурс, чотири з них взяли участь у районному етапі. Святковими листівками та квітами привітали ветеранів, які не змогли взяти участі в урочистостях.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

  • Jeffry

    2013-08-15 03:33:19

    We co'udlve done with that insight early on....

  • Joe

    2013-08-13 15:29:58

    God, I feel like I shloud be takin notes! Great work...

  • Paul

    2013-08-08 02:56:20

    At last, sooneme comes up with the "right" answer!...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.